Η τεχνολογία και ο τουριστικός χαρακτήρας, τυπικά χαρακτηριστικά της οικογένειας Vespa GTS, συναντούν την ιστορία και την πιο αυθεντική σπορ παράδοση της Vespa.

Έτσι γεννήθηκε η Vespa Sei Giorni, ένα ειδικό μοντέλο που παράγεται σε αριθμημένη έκδοση και αποτελεί τον διάδοχο της αυθεντικής Vespa Sport «Sei Giorni». Πρόκειται για ένα μοντέλο που έμεινε στην ιστορία και διαμορφώθηκε ειδικά για τον απαιτητικό αγώνα Regularity «Sei Giorni Internazionale di Varese» του 1951, στον οποίο υπήρξε αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής με 9 χρυσά μετάλλια.

Το 1951, η Piaggio Squadra Corse άφησε άφωνο τον αγωνιστικό κόσμο, θριαμβεύοντας απέναντι σε πραγματικές off road μοτοσυκλέτες σε έναν από τους πιο σκληρούς και υψηλού κύρους αγώνες.
Στη μεταπολεμική περίοδο, οι αγώνες Regularity βρέθηκαν στο απόγειο της δόξας τους: επρόκειτο για απαιτητικές δοκιμασίες σε δύσκολες διαδρομές εκατοντάδων χιλιομέτρων. Ήταν μια εξαιρετική δοκιμασία τόσο για τον αναβάτη όσο και για τα οχήματα.

Ο αγώνας με το υψηλότερο κύρος ήταν ο «Sei Giorni Internazionale», ο οποίος στην 26η διοργάνωσή του πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε.

Το στυλ της νέας Vespa Sei Giorni θυμίζει αναμφίβολα το κλασικό ύφος της Vespa. Χαρακτηριστικά στοιχεία αποτελούν το «faro basso», δηλ. η χαμηλή τοποθέτηση του προβολέα στο μπροστινό φτερό, καθώς και το τιμόνι που θυμίζει εκείνο της πρώτης Vespa Sei Giorni, αλλά και των υπολοίπων μοντέλων Vespa εκείνης της περιόδου, και χαρακτηρίζεται από την απλότητα του εκτεθειμένου μεταλλικού σωλήνα. Η γενική αισθητική ακολουθεί το στυλ των πιο σπορ Vespa, με τη μαύρη βάση πινακίδας, δανεισμένη από την εμφάνιση των Vespa της μυθικής Squadra Corse της δεκαετίας του 1950 και ενισχύεται με total black στοιχεία και με τολμηρές κόκκινες λεπτομέρειες. Το σπορ πνεύμα της Vespa Sei Giorni τονίζεται επίσης με τη σέλα που δίνει την εντύπωση μονόσελου και διαθέτει διπλή επένδυση και ραβδώσεις, με ηλεκτροσυγκολλημένη ραφή που κάνει αντίθεση με τη λευκή ραφή. Τέλος, στο εσωτερικό της ποδιάς, το ταμπελάκι «Special Edition» με τον σειριακό αριθμό υπενθυμίζει τη μοναδικότητα αυτού του ειδικού μοντέλου.

Η Vespa Sei Giorni υιοθετεί τις αξίες που χαρακτηρίζουν τη σειρά Vespa GTS, δηλαδή το στυλ, την άνεση και την ασφάλεια: όπως όλες οι εκδόσεις Vespa με μεγάλο αμάξωμα, έτσι και η Vespa Sei Giorni διαθέτει ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και μεγάλη, άνετη σέλα. Η άριστη εργονομία Vespa, ενισχύεται από την άνεση που προσφέρει το μεγάλο αμάξωμα. Η θέση οδήγησης είναι φυσική, επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος και παρέχει απόλυτη άνεση ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.

Η θύρα USB, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, βρίσκεται στο ντουλαπάκι της ποδιάς, ενώ στα μπροστινά φλας έχουν προστεθεί φώτα LED που λειτουργούν ως φώτα πορείας ημέρας. Σε επίπεδο ασφάλειας, διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS).

Κοίτα τη Vespa Sei Giorn με τα μάτια αυτών που την έχουν κατασκευάσει. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί ή ελάτε σήμερα κιόλας στην έκθεσή μας...

Vespa Sei Giorni

MOTO & SCOOTER

Grid view
List view

Επίσημος αντιπρόσωπος Piaggio Group,
στην Μυτιλήνη της Λέσβου.

— Θαλασσέλλης Ιωάννης —

MOTO PLANET

Καλώς ήλθατε στον πλανήτη των 2τροχών!

Ο επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών μοτοσυκλέτας Piaggio, Vespa, Aprilia, MotoGuzzi, Gilera, Derbi. Αλλά και ως επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών ποδηλάτων Elios, Guerra, Ballistic, Clermont, Futura Eco Logic.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία MotoPlanet, του Θαλλασσέλη Ιωάννη, δραστηριοποιείται στο χώρο της Μοτοσυκλέτας από το 2002.

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ μηχανής και αναβάτη.

 

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο με βουλκανιζατέρ μοτοσυκλετών, οδική υποστήριξη και όχημα αντικατάστασης.

Με υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την...
οδηγική απόλαυση!

Επέκταση εγγύησης, χρηματοδοτικό πρόγραμμα,
εξουσιοδοτημένο συνεργείο, όχημα αντικατάστασης,
οδική βοήθεια , δοκιμή νέου μοντέλου,
επώνυμα μεταχειρισμένα

αναλυτικότερα

NEWS & OFFERS

Ενημέρωση και Προσφορές!

Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα νέα, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις αλλά και προσφορές τόσο δικές μας αποκλειστικά όσο και της Piaggio Group...

Grid view
List view

Official & aftermarket accessories!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επώνυμα αξεσουάρ της Piaggio Group αλλά και άλλων εταιρειών, για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Piaggio Group USED!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε και επώνυμα μεταχειρισμένα δίτροχα της Piaggio Group αλλά και άλλων εταιρειών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς...

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα